Home / Sklep / Certyfikat EKO / Strona 3
Makaron kukurydziany to najpopularniejszy makaron wśród osób unikających glutenu w diecie. Jest on najbardziej zbliżony smakiem do ”klasycznych” makaronów na… Czytaj dalej→
Fabijańscy
Makaron z soczewicy BIO Fabijańscy to propozycja dla osób stosujących dietę bezglutenową. Wyśmienicie nadaje się do sosów i sałatek. SKŁAD: mąka z soczewicy… Czytaj dalej→
Fenomen aronii to tłoczony na zimno sok z ekologicznych owoców aronii dosłodzony cukrem trzcinowym. Dodatek cukru sprawia, że jest to… Czytaj dalej→
EkoAr
Orkisz to, obok pszenicy płaskurki, jedna z najstarszych odmian pszenicy. Makaron wykonany z mąki orkiszowej jest bogaty w nienasycone kwasy… Czytaj dalej→
Makaron ryżowy jest bezglutenowy, praktyczne beztłuszczowy i może stanowić podstawę diety lekkostrawnej. Jest bogaty w witaminy B, białka, sole mineralne,… Czytaj dalej→
Makaron z mąki z pszenicy płaskurki pełnoziarnistej na wodzie źródlanej (certyfikowany składnik ekologiczny). Płaskurka jest jedną z najstarszych form pszenicy. Płaskurka jest… Czytaj dalej→
Bomba Aroniowa to niskosłodzony (z niewielkim dodatkiem cukru trzcinowego) dżem z owoców aronii z niewielkim. Dzięki rozdrobnieniu owoców, znaczącej zawartości… Czytaj dalej→
Makaron z grochu jest produkowany z ekologicznych mąk oraz czystej wody źródlanej z Sudetów. Po ugotowaniu zachowuje swój kształt. Produkt… Czytaj dalej→
DżemBio to ekologiczny dżem ze świeżych owoców aronii słodzony sokiem jabłkowym. Nie zawiera konserwantów ani dodatku cukru. Swój wyjątkowy smak… Czytaj dalej→
Do wytwarzania makaronu wykorzystano mąkę żytnią pełnoziarnistą (ciemną) – zawierającą wszystkie ważne dla zdrowia składniki. Dodatkowo uzupełnione zdrową, żywą wodą źródlaną. Mąka… Czytaj dalej→
Chcesz być na bieżąco z RegioFood?
Zapisz się do newslettera i zgarnij rabat w wysokości 5%!
Zapisz się do naszego newslettera
Wyślij swój newsletter - możesz wypisać się w każdym momencie
Zapisz się