Home / Dostawcy / Fabijańscy / Strona 2
Orkisz to, obok pszenicy płaskurki, jedna z najstarszych odmian pszenicy. Makaron wykonany z mąki orkiszowej jest bogaty w nienasycone kwasy… Czytaj dalej→
Fabijańscy
Makaron ryżowy jest bezglutenowy, praktyczne beztłuszczowy i może stanowić podstawę diety lekkostrawnej. Jest bogaty w witaminy B, białka, sole mineralne,… Czytaj dalej→
Makaron z mąki z pszenicy płaskurki pełnoziarnistej na wodzie źródlanej (certyfikowany składnik ekologiczny). Płaskurka jest jedną z najstarszych form pszenicy. Płaskurka jest… Czytaj dalej→
Makaron kukurydziany to najpopularniejszy makaron wśród osób unikających glutenu w diecie. Jest on najbardziej zbliżony smakiem do ”klasycznych” makaronów na… Czytaj dalej→
Makaron z grochu jest produkowany z ekologicznych mąk oraz czystej wody źródlanej z Sudetów. Po ugotowaniu zachowuje swój kształt. Produkt… Czytaj dalej→
Makaron gryczany jest produkowany z ekologicznych mąk oraz czystej wody źródlanej z Sudetów. Po ugotowaniu zachowuje swój kształt. Gryka zawiera… Czytaj dalej→
Do wytwarzania makaronu wykorzystano mąkę żytnią pełnoziarnistą (ciemną) – zawierającą wszystkie ważne dla zdrowia składniki. Dodatkowo uzupełnione zdrową, żywą wodą źródlaną. Mąka… Czytaj dalej→
Makaron z ciecierzycy Fabijańscy to propozycja dla osób stosujących dietę bezglutenową. Wyśmienicie nadaje się do sosów i sałatek. SKŁAD: MĄKA Z CIECIERZYCY*, NATURALNA… Czytaj dalej→
Bezglutenowy makaron z groszku zielonego nada naszym potrawom nie tylko ciekawej barwy, ale i wyrazistego smaku. Skład: ekologiczna mąka z… Czytaj dalej→
Chcesz być na bieżąco z RegioFood?
Zapisz się do newslettera i zgarnij rabat w wysokości 5%!
Zapisz się do naszego newslettera
Wyślij swój newsletter - możesz wypisać się w każdym momencie
Zapisz się