Home / Dostawcy / Fabijańscy
Orkisz to, obok pszenicy płaskurki, jedna z najstarszych odmian pszenicy. Makaron wykonany z mąki orkiszowej jest bogaty w nienasycone kwasy… Czytaj dalej→
Fabijańscy
Wyjątkowa propozycja od Fabijańskich. SKŁAD: mąka z pszenicy płaskurki pełnoziarnistej*, naturalna woda źródlana (certyfikowany składnik ekologiczny)
Do wytwarzania makaronu wykorzystano delikatną mąkę żytnią jasną – zawierającą wszystkie ważne dla zdrowia składniki dodatkowo uzupełnione zdrową, żywą wodą źródlaną.Mąka żytnia, zależności… Czytaj dalej→
Najnowsza propozycja od Fabijańskich. SKŁAD:mąka z pszenicy samopszy* pełnoziarnistej, woda źródlana (ze źródła Kapella wypływającego w Górach Kaczawskich w Sudetach) (*certyfikowany… Czytaj dalej→
Bezglutenowy makaron jaglany wytwarzany z maki jaglanej (prosa), jest niezwykle bogatym źródłem witamin B1 i B3 oraz żelaza, magnezu, błonnika,… Czytaj dalej→
Makaron kukurydziany to najpopularniejszy makaron wśród osób unikających glutenu w diecie. Jest on najbardziej zbliżony smakiem do ”klasycznych” makaronów na… Czytaj dalej→
Makaron z mąki z pszenicy samopszy pełnoziarnistej, na wodzie źródlanej (certyfikowany składnik ekologiczny). Jest to rodzaj mąki ze starego gatunku zboża,… Czytaj dalej→
Do wytwarzania makaronu wykorzystano mąkę żytnią pełnoziarnistą (ciemną) – zawierającą wszystkie ważne dla zdrowia składniki. Dodatkowo uzupełnione zdrową, żywą wodą źródlaną. Mąka… Czytaj dalej→
Do wytwarzania makaronu użyto mąki ekologicznej z ryżu pełnoziarnistego oraz źródlanej wody.. Mąka ryżowa charakteryzuje się wysoką wartością pokarmową wynikającą ze… Czytaj dalej→
Makaron z soczewicy BIO Fabijańscy to propozycja dla osób stosujących dietę bezglutenową. Wyśmienicie nadaje się do sosów i sałatek. SKŁAD: mąka z soczewicy… Czytaj dalej→
Chcesz być na bieżąco z RegioFood?
Zapisz się do newslettera i zgarnij rabat w wysokości 5%!
Zapisz się do naszego newslettera
Wyślij swój newsletter - możesz wypisać się w każdym momencie
Zapisz się