Home / Produkty / Produkty sypkie / Makarony
Wyjątkowa propozycja od Fabijańskich. SKŁAD: mąka z pszenicy płaskurki pełnoziarnistej*, naturalna woda źródlana (certyfikowany składnik ekologiczny)
Fabijańscy
Makaron wyprodukowany z wykorzystaniem jaj kur zielononóżek z chowu ekologicznego. Dzięki oryginalnej recepturze oraz naturalnym walorom smakowym jaj kur zielononóżek… Czytaj dalej→
Witomari
Najnowsza propozycja od Fabijańskich. SKŁAD:mąka z pszenicy samopszy* pełnoziarnistej, woda źródlana (ze źródła Kapella wypływającego w Górach Kaczawskich w Sudetach) (*certyfikowany… Czytaj dalej→
Makaron z soczewicy BIO Fabijańscy to propozycja dla osób stosujących dietę bezglutenową. Wyśmienicie nadaje się do sosów i sałatek. SKŁAD: mąka z soczewicy… Czytaj dalej→
Makaron z grochu jest produkowany z ekologicznych mąk oraz czystej wody źródlanej z Sudetów. Po ugotowaniu zachowuje swój kształt. Produkt… Czytaj dalej→
Do wytwarzania makaronu użyto mąki ekologicznej z ryżu pełnoziarnistego oraz źródlanej wody.. Mąka ryżowa charakteryzuje się wysoką wartością pokarmową wynikającą ze… Czytaj dalej→
Makaron kukurydziany to najpopularniejszy makaron wśród osób unikających glutenu w diecie. Jest on najbardziej zbliżony smakiem do ”klasycznych” makaronów na… Czytaj dalej→
Bezglutenowy makaron z groszku zielonego nada naszym potrawom nie tylko ciekawej barwy, ale i wyrazistego smaku. Skład: ekologiczna mąka z… Czytaj dalej→
Orkisz to, obok pszenicy płaskurki, jedna z najstarszych odmian pszenicy. Makaron wykonany z mąki orkiszowej jest bogaty w nienasycone kwasy… Czytaj dalej→
Chcesz być na bieżąco z RegioFood? Zapisz się do newslettera!
Zapisz się
Sign me up!